وقتی مصرف شکر پوست شما را خراب میکند!

وقتی مصرف شکر پوست شما را خراب میکند!

[su_heading]عوارض مصرف شکر برای پوست[/su_heading]

[su_note note_color=”#e6ecff”]از عوارض مصرف شکر برای پوست چه میزان اطلاع دارید ؟ وقتی زیاد شکر مصرف کنید دچار چه آسیب های پوستی خواهید شد؟ کنید می خواهیم مرحله به مرحله از عوارض شکر بر پوستمان مطلع شویم با ما در ادامه مطلب همراه باشید …[/su_note]
آکنه و چروک روی پوست می توانند از عوارض ناشی از مصرف خوردنی های حاوی شکر باشند، سعی کنید در مصرف تنقلات شیرین و دسرها ،بستنی ها و نوشیدنی های حاوی شکرِ زیاد پرهیز کنید.
همه می دانیم که خوردن بیش از حد شکر چقدر برای بدن مضر است. اعتیاد به شکر یک معضل بزرگ و مخرب سلامت بدن است. متاسفانه ضررهای شکر نه تنها برای بدن بلکه برای پوست نیز هست. هر چه بیشتر شکر بخوریم بیشتر به پوست خود آسیب می رسانیم. در واقع خوردن زیاد شکر یعنی شفافیت کمتر، چروک بیشتر و بدتر شدن مشکلاتی چون آکنه.

[su_heading]چگونه شکر به پوست آسیب می زند؟[/su_heading]

هنگامی که مقدار زیادی شکلات و دسر می خوریم، نوشیدنی های شکردار می نوشیم، رژیم برنج و نان سفید می گیریم و این شکرهای مخفی در غذاها را وارد بدنمان می کنیم. تمام این ها در پوستمان به شکل خطوط، چروک ها، شل شدگی پوست زیر چشم و حتی نازک شدن پوست بروز می دهند. وقتی یک غذاهای شکردار مثل پای سیب می خورید بدن شما این شکرها یا کربوهیدرات ها را تبدیل به گلوکز می کند، این گلوکز باعث می شود سطح انسولین خون شما افزایش پیدا کند.
وقتی انسولین بدن با خوردن غذاهای شیرین، نوشیدنی های شکر دار یا دسرها به مقدار زیاد یا با سرعت زیاد افزایش پیدا کند در بدن و پوست ایجاد التهاب می کند.
آسیب مرحله به مرحله شکر برای پوست
بعد تمام این خبرهای بدی که درباره آسیب شکر برای پوست متذکر شدم می خواهم درباره مراحل توقف و ترمیم این آسیب ها بگویم. در واقع می توان عوارض و آسیب های شکر بر پوست را کنترل کرد. این کنترل را می توان از خوردن و نخوردن بعضی غذاها شروع کرد. الان دیگر باید فهمیده باشید که از دسرها و غذاهای شکردار اجتناب کنید. مقدار شکر مصرفی شما نباید بیشتر از ۱۰ درصد کالری روزانه باشد. مراقب شکرهای مخفی در غذاهای فرآوری شده و غاذهای آماده نیز باشید.
همچنین مراقب نوشیدنی ها نیز باشید. نوشیدنی ها منبع شکرهایی هستند که همیشه مراقبشان هستیم.علاوه بر این که باید مراقب مقدار شکر مصرفی خود باشید باید به نحوه غذا پختن خود نیز دقت کنید. وقتی غذا را در حرارت بالای گاز می پزید مثل: سرخ کردن، بریان کردن و سرخ کردن ترکیب چربی ها و پروتئین ها باعث پیری پوست زودرس می شود. نکته مهم: یک برنامه غذایی سالم با شکر پایین را دنبال کنید و باز هم تاکید می کنم که مراقب شکرهای مخفی در غذاهای فراوری شده و غذاهای آماده باشید. فراموش نکنید که باید مصرف میوه وسبزی را نیز در رژیم غذایی خود افزایش دهید.
متوقف کردن آسیب های شکر با محصولات مراقبت از پوست
راه دیگر برای حفظ پوست از آسیب های شکر استفاده از محصولات مراقبت پوست ضد پیری است. محصولاتی را تهیه کنید که کلاژن را بازسازی می کنند و آسیب های رادیکال های آزاد را متوقف می کنند. به عنوان مثال چای سبز یکی از بهترین مواد تشکیل دهنده در این نوع محصولات است که مانع آسیب های شکر در پوست می شود. این محصولات را روز و شب پس از شستشوی صورت استفاده کنید و پس از آن حتما مرطوب کننده بزنید.

[su_divider text=”پایان مطلب?برو بالا”]

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *