طرز تهیه کیک پای سیب

طرز تهیه کیک پای سیب

طرز تهیه کیک پای سیب

* طرز تهیه کیک پای سیب *

مواد لازم:

کره :110 گرم هم دمای محیط
تخم مرغ :1 عدد
نمک : یک پیچ
شکر:1/2 پیمانه
اب لیمو ترش تازه:نصف 1 عدد لیمو
بکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
ارد:1 و 1/2 پیمانه

برای فیلینگ سیب:

سیب: 4 عدد بزرگ
اب لیمو ترش: نصف یک عدد لیمو
شکر: 3-4 قاشق غذا خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
دارچین:1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

کره رو با شکر هم بزنید تا کرمی بشه . تخم مرغ رو اضافه کنید همراه وانیل – اب لیمو ترش و نمک و هم بزنید.
ارد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و الک کنید و اضافه کنید و هم بزنید .

اگر دیدید خیلی خمیر شله میتونید 1-2 قاشق هم ارد اضافه کنید بهش
روی خمیر رو بپوشانید بزارید داخل یخچال به مدت 2 ساعت

بعد از 2 ساعت سیب ها رو باریک خورد کنید و با شکر و دارچین و اب لیموترش مخلوط کنید .

خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . روی میز کار رو ارد بپااشید . روی خمیر رو هم همینطور
باز کردن خمیر باید خیلی سریع انجام بشه چون اگر کمی گرمای محیط بهش بخوره زودی نرم و چسبناک میشه
این قسمت کار کمی دقت و حوصله میخواد .

یک قالب 9 اینچی حاضر کنید . یک قسمت خمیر رو باز کنید پهن کنید توی قالب و بعد سیب بریزید توش
و خمیر دوم رو باز کنید و روی سیب ها رو بپوشانید . و لبه های دوتا خمیر رو به هم برسونید و بچسبونید. حالا اگر نشد هم زیاد سخت نگیرید که حتما کامل لبه های دو تا خمیر به هم بچسبه.

چند برش بالای خمیر با چاقو بدید
بزارید داخل فر روی 180 درجه سانتی گراد به مدت 1 ساعت تا وقتی روی پای کاملا طلایی بشه

نکته:

*اگر احساس کردید زودتر از زمان داره روی پای طلایی میشه میتونید با فویل روش رو کاور کنید تا نسوزه

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *