پیش غذا با تربچه

طرز تهیه پیش غذا با تربچه

* پیش غذا با تربچه *

مواد لازم:

  • نان باگت فرانسوی
  • سبزی دلخواه: ترخون یا گشنیز
  • پیازچه یا تره ریز
  • پنیر خامه ای
  • تربچه

طرز تهیه:

نان باگت را برش بزنید و تست کنید
پنیر خامه ای رو با سبزی دلخواهتون که ریز خرد کرده اید مخلوط کنید و روی نونها بمالید
تربچه ها رو ورقه ای نازک برش بدید و بچینید روی پنیر و روش کمی تره یا پیازچه خرد شده بریزید.

عکس های پیش غذا با تربچه

پیش غذا با تربچه

پیش غذا با تربچه

پیشنهاد ویژه:  طرز تهیه سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی
قبلی 7 دانستنی جالب درباره مرگ
بعدی آشنایی با کوه سبلان

پاسخی بگذارید