طرز تهیه نان باگت ویتنامی

نان باگت ویتنامی

نان باگت ویتنامی

مواد لازم:

  • Unbleached All-Purpose Flour ارد: 2 پیمانه + 1/2 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • اب ولرم : 3/4 پیمانه
  • active dry yeast خمیر مایه : 1 و 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

اب ولرم رو بریزید داخل یک کاسه بزرگ و روش خمیر مایه رو بپاشید . توجه کنید دمای اب بین 40-45 درجه سانتی گراد باشه اگر ابتون داغ باشه خمیر مایه کشته میشه و دیگه پف نمیکنه

پنج دقیقه صبر کنید و بعد به اب و خمیر مایه یک پیمانه ارد اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه . روی کاسه پلاستیک سلفون میکشیم و میزاریم حداقل 3 ساعت بمونه تا پف کنه .. این اسمش خمیر اسفنجی هست .
میتونید شب موقع خواب درست کنید و صبح ادامه کار رو انجام بدید ( من اینکار رو کردم)

بعد یک پیمانه دیگه ارد و نمک رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم اگر خمیر چسبناک بود قاشق قاشق نیم پیمانه باقی مانده رو هم اضافه میکنیم و حداقل 10 دقیقه با دستگاه و یا اگر با دست کار میکنیم 20 دقیقه خمیر رو ورز میدیم .

خمیر نباید خیلی چسبناک باشه که مانع کار کردنمون بشه . توی کاسه تمیزی یک قاشق چای خوری روغن مایع میریزیم و خوب به اطراف کاسه میمالیم و خمیر گرد شدمون رو میزاریم توش و روش رو دوباره با سلفون میپوشونیم . میزاریم یک ساعت بمونه و حجم خمیر دوبرابر بشه

روی میز کار ارد میپاشیم و خمیر رو بدون دستکاری روی میز کار برگردونید.
خمیر رو بدون دستکاری با چاقو و یا هر چیز دیگه ای به سه قسمت مساوی تقسیم کنید

هر قسمت رو سعی کنید گرد درست کنید . و بعد با دست یا وردنه بازش کنید وبعد از یه قسمت شروع به رول کنید و بعد با کمک دستها کناره ها ی خمیر رو نازک کنید . (ادامه بعد از عکس)

نان باگت ویتنامی

نان باگت ویتنامی

نان باگت ویتنامی

نان باگت ویتنامی

اگر قالب باگت دارید خمیر ها رو داخل قالب بزارید و اگر ندارید یک فویل رو به شکل قالب در بیارید و خمیر ها رو بزارید توش

حالا روی خمیر ها سلفون بکشید بزارید خمیر ها حجمشون زیاد بشه و بعد از تقریبا نیم ساعت و یا 45 دقیقه با یک بطی اسپری اب روی نونها اب بپاشید و با یک چاقوی دندانه دارتیز یک خط روی نونها بندازید

بزارید داخل فر که نیم ساعت قبل روی 450 درجه فارنهایت روشن کرده بودید و بلافاصله با بطری اب به دیواره های فر اب اسپری کنید و در فر رو ببندید

بعد از 8-10 دقیقه همین که خیلی کم نونها روشون رنگ افتاد بلافاصله کمی اب روی نونها بپاشید و سریع در فر رو ببندید و بزارید 25 دقیقه نونها بپزن .
فوقالعاده نونهای لذیذ ی هست .. مناسب برای انواع ساندویچ

پاسخی بگذارید