طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و کرفس

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و کرفس

 سوپ گوجه فرنگی و کرفس

مواد لازم:

  • پیاز: 1 عدد کوچک
  • کرفس: 3 شاخه از قسمتهای نرم و مغز کرفس
  • گوجه فرنگی: قرمز و رسیده 3 عدد
  • نمک
  • فلفل قرمز تند
  • رب:1 قاشق چای خوری پر
  • ادویه ایتالیایی : شامل پونه کوهی – رزماری -اویشن- ریحان مخلوطی از همه 1 قاشق چای خوری
  • آب سبزیجات: 2 پیمانه
  • خامه و جعفری ریز خرد شده
  • نان باگت
  • سیر:1 الی 2 حبه

طرز تهیه:

پیاز رو داخل مقدار کمی روغن تفت بدید تا نرم بشه و کمی طلایی بشه اما پیاز داغ درست نکنید نباید تا اون حد سرخ بشه بعد کرفس ریز خرد شده رو بهش اضافه کنید ادویه ایتالیایی رو بهش اضافه کنید همراه با نمک و فلفل

گوجه فرنگی ها رو ریز خرد کنید و به پیاز و کرفس اضافه کنید خوب تفت بدید رب رو اضافه کنید اب سبزیجات رو اضافه کنید بزارید خووب بپزه اگر اب نیاز داشت کمی اب جوش بهش اضافه کنید
نان باگت رو مکعبی برش بدید و کمی روش روغن زیتون یا کره بریزید و بزارید تست بشه بعد روی نونها یک حبه سیر رو بمالید و دوباره بزارید تا کمی تست بشه

وقتی سوپ پخت و حاضر شد در ظرفهای مورد نظر بکشید و روش مقداری نان سیر تست شده همراه با جعفری خرد شده بریزید و خیلی کم خامه اندازه 2 قاشق غذا خوری

پیشنهاد ویژه:  خواص و ارزش غذایی گل کلم
قبلی خط و نشان رهبر سنای آمریکا برای ایران
بعدی افول یونایتد بعد از فرگی طبیعی است

پاسخی بگذارید