طرز تهیه سوپ گل کلم و پنیر چدار

سوپ گل کلم و پنیر چدار

سوپ گل کلم و پنیر چدار

مواد لازم:

  • پیاز: 1 عدد کوچک
  • گل کلم یک عدد کوچک
  • heavy cream خامه : 1 پیمانه
  • نمک – فلفل سیاه
  • white cheddar cheese پنیر چدار سفید رنگ : 1 پیمانه
  • اب : 3-4 پیمانه
  • کره: 1 قاشق غذا خوری
  • ارد: 1 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

گل کلم رو ریز خرد کنید بریزید داخل سینی فر روش کمی روغن زیتون – نمک – فلفل سیاه بپاشید بزارید روی 450 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه تا کمی بپزن و طلایی بشن

پیاز رو نگینی خرد کنید و با 2 قاشق روغن زیتون تفت بدید تا نرم بشن بعد کره رو اضافه کنید تا اب بشه ارد رو اضافه کنید و تفت بدید و اب رو بریزید.

گل کلم ها رو اضافه کنید ( مقداری رو برای تزیین روی سوپ نگه دارید )
در قابلمه رو بزارید تا اب به جوش بیاد نمک و فلفل بریزید و بزارید کمی بجوشه بعد همه مواد رو بریزید داخل بلندر و خوب پوره کنید و برگردونید داخل قابلمه توش خامه و پنیر چدار رو بریزید.

[su_divider text=”پایان مطلب?برو بالا”]

پاسخی بگذارید