طرز تهیه سوپ ترخینه (غذای کرمانشاهی)

طرز تهیه سوپ ترخینه (غذای کرمانشاهی)

[su_heading]سوپ ترخینه[/su_heading]

[su_note note_color=”#e6ecff”]ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.[/su_note]

[su_heading]مواد لازم[/su_heading]

  • ترخینه: 3 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی
  • رب فلفل
  • نمک و فلفل
  • نعناع خشک : 1 قاشق چای خوری
  • برای روی سوپ
  • پودر فلفل و کمی کره

[su_button url=”http://www.funnycool.ir/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C/” target=”blank” style=”flat” background=”#ffffff” color=”#1a1aff” icon=”icon: external-link” icon_color=”#3333ff” desc=”خواص گوجه فرنگی”][/su_button]

[su_button url=”http://www.funnycool.ir/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86/” target=”blank” style=”flat” background=”#ffffff” color=”#1a1aff” icon=”icon: external-link” icon_color=”#3333ff” desc=”خواص زیتون”][/su_button]

[su_heading]طرز تهیه[/su_heading]

ترخینه رو داخل یک کاسه بریزید و روش کمی اب سرد اضافه کنید بزارید کنار

روغن رو داغ کنید و توش رب ها رو تفت بدید نمک و فلفل بزنید و نعناع رو بین دو دست ریز کنید و بهش اضافه کنید و تفت بدید حالا ترخینه رو که اب ریخته بودیم روش با قاشق مخلوط کنید بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که به جوش بیاد

همین که کمی غلیظ شد اب بیشتری بهش اضافه کنید
بزارید سوپ کمی بجوشه و به غلظت دلخواهتون برسه بعد از روی حرارت بردارید
برای روی سوپ کمی کره رو اب کنید و بهش پودر پاپریکا اضافه و تفت بدید تا رنگ پاپریکا به کره در بیاد و بعد روی سوپ بریزید

[tie_full_img]طرز تهیه سوپ ترخینه[/tie_full_img]

[su_divider text=”پایان مطلب👆برو بالا”]

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *