طرز تهیه دیپ بادمجان و لوبیا سفید

طرز تهیه دیپ بادمجان و لوبیا سفید

طرز تهیه دیپ بادمجان و لوبیا سفید

* طرز تهیه دیپ بادمجان و لوبیا سفید *

مواد لازم:

بادمجون:1 عدد درشت بدون تخم
لوبیا سفید: پخته :1 و 1/4 پیمانه
ریحون تازه:4-5 برگ
سیر:1 حبه تپل
پیاز:1 عدد کوچیک یا نصف یک عدد پیاز متوسط
نمک – فلفل سیاه – روغن زیتون
اب لیمو ترش تازه

طرز تهیه:

بادمجون رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید . پیاز رو هم 4 قسمت کنیدو لایه های پیاز رو از هم جدا کنید.
داخل سینی فر بچینید و روش مقداری روغن زیتون بریزید . بزارید داخل فر روی 400 درجه فارنهایت تا وقتی که نرم بشن .
بعد بادمجونها رو همراه پیاز و یه حبه سیر و ریحون + لوبیا سفید رو بریزید توی فود پراسسر و میکس کنید. مقداری بهشون روغن زیتون اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و مقداری هم اب لیمو ترش تازه
این دیپ بسیار بسیار خوشمزه رو با نون یا سبزیجات یا چیپس نوش جان کنید.
میتونید نون رو برش بدید و با مقداری روغن زیتون بزارید داخل فر تا کمی تست وکرانچی بشه بعد روش مقداری از دیپ خوشمزتون بمالید و بعد روش گوجه + ریحون+ زیتون+ فلفل دلمه ای خرد شده بریزید و به عنوان یک پیش غذای لذیذ نوش جان کنید.

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *