طرز تهیه دیپ اسفناج و پنیر خامه ای

طرز تهیه دیپ اسفناج و پنیر خامه ای

طرز تهیه دیپ اسفناج و پنیر خامه ای

* طرز تهیه دیپ اسفناج و پنیر خامه ای *

مواد لازم:

پیاز: نصف یک عدد
سیر: 2 حبه ریز خورد شده
اسفناج: 2 پیمانه فریز شده و اب گرفته شده
philadelphia cream cheese پنیر خامه ای کم چرب : 1/2 پیمانه
Heavy whipping cream خامه : 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

اسفناج فریز شده رو ریز خورد کنید با دست محکم فشار بدید تا همه ابش خارج بشه . اسفناج تازه برای این دیپ زیاد مناسب نیست چون رنگ دیپمون رو سبز میکنه برای همین از اسفناج فریز شده استفاده میکنیم.

پیاز رو ریز خورد کنید در 2 قاشق غذا خوری روغن سرخش کنید همین که کمی سبک شد سیر ریز خورد شده رو اضافه کنید یه تفت کوتاه بدید و اسفناج ها رو اضافه کنید هم بزنید تا با پیاز و سیر خوب مخلوط بشن نمک و فلفل بزنید
پنیر خامه ای رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا نرم بشه بعد خامه رو اضافه کنید .

میتونید 1 قاشق پنیر پارمژان هم بریزید توش.

این دیپ بسیار خوشمزه رو میتونید با نون – چیپس- سبزیجات – حتی پاستا نوش جان کنید.

پاسخی بگذارید