طرز تهیه تارت سیب

طرز تهیه تارت سیب

طرز تهیه تارت سیب

* طرز تهیه تارت سیب  *

مواد لازم:

برای فیلینگ:

کره: 1/4 پیمانه 60 گرم
پودر بادام با پوست یا بدون پوست :1/2 پیمانه
شکر قهوه ای:1/4 پیمانه
تخم مرغ:1 عدد
وانیل:1 قاشق چای خوری
ارد:1 قاشق غذاخوری

برای روی تارت :

سیب: 2 عدد کوچک
کره:15 گرم
پودر شکر برای روی تارت

خمیر تارت

طرز تهیه:

فر رو روی 170 درجه سانتی گراد روشن کنید.

1 ساعت قبل از شروع به کار کره رو بزارید بیرون از یخچال تا نرم بشه
کره رو با شکر خوب هم بزنید تا کرمی شکل بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد یکدست بشن. بعد پودر بادام و ارد رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
سیب ها رو نازک برش بدید .
مایه تارت رو بریزید داخل خمیر بعد روش رو صاف کنید و سیب ها رو مرتب بچینید روی تارت
کره رو اب کنید و با برس روی سیب ها بمالید .
بزارید داخل فر به مدت 45 دقیقه یا تا وقتی که روی سیب ها کمی طلایی بشن

بعد از خنک شدن تارت روش پودر شکر بپاشید .

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *