2016-11-28_15-13-18

ساخت گوشت مصنوعی با مدفوع انسان

گوشت مصنوعی با مدفوع انسان

همان طور که می دانید بحران غذا در دنیا همواره مشکلی بزرگ بوده که سالانه هزاران قربانی می گیرد. اما پرفسور Ikeda توانسته با آخرین کشفش گامی بزرگ (از دید خودش) برای مقابله با آن بردارد.

پرفسور Ikeda دانشمند ژاپنی در آزمایشگاهی در شهر اوکایاما توانسته با استفاده از پروتئین های مدفوع انسان، گوشت مصنوعی بسازد که شباهت بسیاری با گوشت طبیعی دارد! این محقق ژاپنی به دعوت یکی از مراکز تحقیقاتی ژاپن تصمیم می گیرد روی فاضلاب های شهر توکیو مطالعاتی را آغاز کند تا به راه های تصفیه و حداکثر استفاده از این مواد پی ببرد او در این بررسی به موضوع بسیار جالبی دست می یابد:

“فاضلاب های شهر پر است از پروتئینی که می تواند غذای میلیون ها انسان را تامین کند!” فاضلاب ها دارای درصد بسیار بالایی از پروتئین هستند، البته از لحاظ باکتری هم غنی شده محسوب می شوند ولی باید بدانید این میکروارگانیسم ها بی ضرر هستند زیرا طی فرایند گرما از بین خواهند رفت.

گوشت فاضلاب، قابل رقابت با بهترین گوشت های دنیاست و طعمی مثل سویا دارد به طوری که از نظر ارزش غذایی شامل ۶۳ درصد پروتئین ، ۲۵ درصد کربوهیدرات ها ، چربی ۳ درصد و ۹ درصد مواد معدنی است. با همه این توضیحات پرفسور خود اذعان دارد که اکثر مردم رغبتی به استفاده از این نوع گوشت نخواهند داشت آن هم در شرایطی که قیمت این نوع گوشت ۱۰ برابر بیشتر از گوشت معمولی خواهد بود (خدا رو شکر یک لحظه ترسیدم فرمولش توسط چینی ها دزدیده شه اونوقت یک کهکشان مشکل غذاییش حل می شد)، البته در صورتی که به تولید انبوه برسد قطعا شرایط رقابت با گوشت طبیعی را خواهد یافت!

پیشنهاد ویژه:  اگر انسان توانایی مورچه را داشت
قبلی فتواي رهبر درباره حكم كشيدن سيگار
بعدی چرا مار، نماد داروخانه است؟

پاسخی بگذارید